2013. április 1., hétfő

Szereplők! :)

Sziasztok!:) Ez a második blogom és remélem, hogy azért ennek is lesz majd valami sikere, ha nem is nagy, de egy kevés.... A történet bevezetését majd a prológusban olvashatjátok, addig pedig itt vannak a szereplők! :)


Főszereplők.:

Sophie Moore 18 éves angilai lány. Legjobb barátnőjével, Tessa Grey-el egy osztályba járnak. Idén fejezik be a középiskolát és szeretnének tovább tanulni. A lányok teljesen különböznek egymástól, hiszen Sophi félénk, visszahúzódó személyiség és szeret a háttérben megbújni. 18 éves létére még nem volt fiúja, így tehát tapasztalatlan, de jön valaki, aki majd segít mindezen.
(Selena Gomez)

Tessa Grey 18 éves angliai lány. Mint már említettem legjobb barátnőjével egy osztályba jár és a jövőjüket is együtt tervezték, hiszen ugyanarra az egyetemre is jelentkeztek. Míg barátnője szelíd és ártatlan, ő koránt sem az. Szereti kifejezni a véleményét és bevállalós lány. Na persze nem arra értem, hogy összeáll fűvel-fával, mert annak ellenére, hogy nem olyan, mint Sophie neki sem volt fiúja. 
(Miley Cyrus)

One Direction tagjai közül ketten felfigyelnek a lányokra, de nem átlagos módon. Remélem őket nem kell bemutatni, így róluk csak ennyit, majd a történetben úgy is kiderül minden. 
(Zayn Malik, Liam Payne, Niall Horan, Harry Styles és Louis Tomlinson)

mellékszereplők:

Jessie Grey Tessa 10 éves kishúga, akivel nagyon szeretik egymást és ragaszkodnak egymáshoz. Sophie irigyli őket, hiszen neki nem adatott meg, hogy kistestvére legyen, így egyke lányként sok időt tölt barátnőjénél. 
(Mackenzie Foy)

Eleanor Calder a srácokhoz kötődik, mint tudjuk Louis Tomlinson barátnője. A történetbeli szerepére is fény derül hamarorsan. 
(Eleanor Calder)

Danielle Peazer is a fiúk révén lesz ismert a történetben. A szerepére, csak úgy, mint Eleanoréra is később kerül sor. 
(Danielle Peazer)


Samantha Johns Sophie és Tessa osztálytársa. A nagy díva a csapatból és ki nem állhatják. A kát lány örül, hogy végre megszabadulnak tőle, de előtte még Sophienál is sikerül elszakítania a cérnát és a mi csendes, szolid lányunk kiadja magából az elmúlt öt év sérelmeit. 
(Ashley Tisdale) 


Tom Montgomery az egyetlen olyan fiú Tessáék osztályában, akivel Sophie is jóban van. Nem a legjobb barátok, de közel állnak egymáshoz, aminek lesz következménye. Nem is akármilyen... 
(Alex Pettyfer)

ui: Ha új szereplő van, folyamatosan frissül. :) ♥


2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Drága Zsófi! :)
    Örülök, hogy még egy blogba belekezdtél, mert én imádtam/imádom a régit is. Az elejétől kezdve ( na jó, talán egy két részt már csak visszaolvastam :D ) olvastam a Crazy Life with Love - ot, és csak gratulálni tudok! :) Most visszatekertem a legelejére és elmosolyodtam az első részeken. December 11. - től írod a Crazy Life... - ot és hát lassan vége, ami majdnem 4 hónapot jelent. Tudom, hogy hiányozni fog a régi, de itt lesz az új, amit ( remélem ) ugyanolyan élvezettel fogok végigolvasni, mint Bella és Pöttöm történetét...
    És a szereplőkhöz még annyit, hogy két kedvenc énekesnőmet ( Selly + Miley ) és az egyik kedvenc gyermekszínészemet ( Kenzie ) is beválogattad, amit nagyon szépen köszönök! :D
    Enikő:)

    VálaszTörlés